În data de 20.04.2021 ora 12.00 va avea loc dezbaterea publică online pe platforma Zoom cu privire la Proiectul de aprobare a bugetului general de venituri și cheltuieli pe anul 2021. Va fi posibilă adresarea de întrebări de către cetățenii comunei Mogoșoaia care depun la registratura instituției sau la email [email protected] recomandări cu privire la proiectul de hotărâre până la data de 19.04.2021, ora 12.00.

Persoanele care au formulat sugestii și recomandări, sunt rugate ca în cuprinsul acestora să menționeze adresa de email pe care sa le fie transmis linkul în vederea conectării la ședința privind dezbaterea publică.

Cetățenii care au primit linkul pentru participare la ședința din data de 20.04.2021 vor putea lua cuvântul pentru o perioadă de 5 minute fiecare și vor adopta un limbaj adecvat și civilizat, în caz contrar aceștia vor fi eliminați din cadrul sesiunii.

Toți cetățenii care doresc să urmărească desfășurarea dezbaterii publice pot accesa linkul ce va fi publicat pe această pagină în data 20 aprilie 2021.

Documentele cu privire la Proiectul  de probarea a bugetului general de venituri si cheltuieli pe anul 2021 pot fi consultate mai jos.

Source