27 septembrie a fost ziua în care voi, odobeștenii, ați ales să rămânem împreună. Sunt onorat de alegerea voastră și totodată mă simt responsabil pentru anii care urmează, pentru proiectele pe care le avem și care deschid spiritul inovator și aerul european în orașul nostru.

Vă mulțumesc în primul rând pentru faptul că ați ieșit în număr mare la vot, în condiții speciale de risc și restricții. Vă mulțumesc celor care ați avut încredere în mine, valoarea acestui sentiment este mult mai mult mare decât votul în sine! Sunt fericit ca ati ales sa continuam impreuna, sunt fericit ca traim, crestem si iubim in Odobesti. Sunt fericit ca fiecare conteaza pentru celalalt ca fiecare conteaza pe mine. Am sa fac tot ce e omeneste posibil pentru a putea să mă ridic la inaltimea asteptarilor voastre.

Sunt sigur ca ma intelegeti, ca stiti cum e sa simti ca apartii cuiva, ca imparti acelasi ideal cu oameni dragi tie care te sustin, care iti acorda credit nelimitat, in cea mai valoroasa forma – suflet omenesc. Felicitări tuturor candidaților, care au inteles ca imaginea orasului nostru nu trebuie patata, diferența dintre noi, cei din arenă, a fost făcută de dumneavoastră, cei din amfiteatru. Felicitări câștigătorilor, coechipieri și prieteni din localitățile vecine. Sa ne dea Domnul vremuri linistite, putere si incredere, spor in toate si credinta in bine. Sa fim mereu iubitori de oameni si iertatori cu gresitii nostri si cu noi insine. Eu cred cu tarie ca tot ce construieste omul pentru om dainuie. Si tot ce simte frumos omul pentru om sfinteste. Va multumesc ca m-ati facut fericit si o sa ma straduiesc sa va intorc inzecit efortul dumneavoastra.

Source