CULTURĂ ȘI CULTURI LA CASA DE CULTURĂ

11 noiembrie, ora 13:00·GALERIA ROTONDA

TRANSPUNERI – un exercițiu de înțelegere a maeștrilor. II.·Finisaj

Expozițiaa fostorganizată de Centrul de CercetareșiExpertizăînRestaurareșiConservare, al Facultății de Arte și Design/Universitatea de Vestșia prezentatlucrărilestudențilorprogramului de studiiuniversitare de licențăConservare-Restaurare. Proiectul este rezultatul practicilor de atelier ale studenților implicați în studierea paleotehnicilor picturii pe diferite suporturi sticlă, lemn, textile și hârtie.

Studenți participanți: Radu Ioana Silvia, Hârțaucă-Lungulescu Larisa-Diana,Mierea Laura, Curea Panici Nicoleta, Răstăsanu Luminița Crina, Ioana Oprișa,Ana Diută,Bianca Rădulescu, Slavicica Brosniac, SzilviaKnecht, Iustina Banceanu, Ilie Bujanca, Daniela Rapciuc, Anamaria Kaszoni

Coordonatori: lect. dr. Silvia Trion, lect. dr. Filip Petcu, asist. Luisa Palade

14 noiembrie, ora 15:00· Sala LIRA · ZIUA LIMBII UCRAINENE

Cu ocazia Zilei Limbii Ucrainene, Uniunea Ucrainenilor din România, filiala Timiș, și Casa de Cultură a Municipiului Timișoara organizează un spectacol, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Prefectura Timiș.

Invitat de onoare: orchestra Ansamblului „Timișul”, al Casei de Cultură a Municipiului Timișoara.Dirijor: DeianGaletin

Participă ansambluri folclorice cu specific ucrainean din Timișoara și județul Timiș.

Intrarea liberă.

Pentru detalii și pentru orice informații suplimentare vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook a Casei de Cultură, la telefon 0256-498214 sau pe mail [email protected].

Vă așteptăm cu brațele deschise!

The post CULTURĂ ȘI CULTURI LA CASA DE CULTURĂ first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source