Continuăm investițiile pentru ”Orașul în care să trăiești, nu doar să locuiești”. A venit primăvara și noi ne asigurăm împreună cu constructorii că lucrările la obiectivele de investiții sunt în grafic.

Primarul Aurelia Fedorca a vizitat luni, 8 martie, obiectivul de investiții „Sala de Sport cu tribună cu 180 de locuri” de la stadion, proiect în valoare de 9 milioane de lei, finanțat prin Campania Națională de Investiții și de la bugetul local.

Lucrările la Sala de sport au ajuns la un stadiu de realizare de 40%, până acum fiind efectuate lucrările la partea de infrastructură și fundații, s-au montat stâlpii metalici și grinzile cu zăbrele de la acoperiș, iar acum se lucrează la suprastructură și montajul panourilor pentru pereți.

Sala de sport va cuprinde tribună, vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice, zonă de parcare și spații verzi. Regimul de înălțime al clădirii va fi P+1, suprafața construită 1445 mp, iar suprafața desfășurată – 1750 mp.

Printr-un alt proiect finanțat de la bugetul local, la stadion am construit un teren de sport multifuncțional (pentru tenis, volei și baschet), astfel încât în scurt timp stadionul va deveni un Complex sportiv modern și complet.

Pe lângă aceste proiecte ne dorim să amenajăm aici și un spațiu de joacă pentru copii, astfel încât să avem o zonă de sport și mișcare pentru negreștenii de toate vârstele.

Source