SEINI și CICÂRLĂU | MARAMUREȘ: 17-18 SEPTEMBRIE 2021, COLECTARE Deşeuri Electrice şi Electrocasnice.
Vineri și sâmbătă, perioada 17-18.09.2021, în orașul SEINI și Comuna Cicârlău se va desfășura acțiunea de colectare a deșeurilor de echipamente electrice, electronice și electrocasnice!
Primăria Seini și Primăria Cicârlău împreună cu TGP – The Green Project pun la dispoziția cetățenilor un serviciu GRATUIT de colectare de la domiciliu sau de la sediul instituțiilor/firmelor a deșeurilor electrice,
electronice și electrocasnice, în baza unei programări prealabile apelând
nr. de telefon 0720 811 640 sau accesand thegreenproject.ro/comanda
Serviciul se adresează atât gospodăriilor individuale, cât și instituțiilor și firmelor private.
Pentru deșeurile electrice grele, voluminoase predate la mașina de colectare se pot primi TICHETE VALORICE de cumpărături.
Vineri și sâmbătă se va colecta la mașina de colectare care va circula prin toate localitățile aparținătoare orașului Seini – Săbişa, Viile Apei si Comunei Cicârlău: Bârgău, Ilba, Handalu-Ilbei
Ce înseamnă DEEE?
Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic colectăm și reciclăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.
O campanie de mediu organizată de PRIMĂRIA SEINI și PRIMĂRIA CICÂRLAU în parteneriat cu TGP – The Green Project, Asociatiei RoRec si ECO POSITIVE S.A.

Source