Primăria Municipiului Adjud, la inițiativa primarului Florin Nechifor, alături de Direcția de Asistență Socială Adjud organizează o campanie umanitară de sprijinire a refugiaților din Ucraina.
Punctul de colectare este amenajat în sediul DAS Adjud, în incinta Primăriei Vechi din str. Vasile Alecsandri nr. 7. Orar de funcționare: de luni până joi, între orele 08.00 – 16:30, vineri: – între orele 08:00 – 14:00.
Municipalitatea face apel la adjudeni să doneze:
• produse alimentare ambalate neperisabile (conserve, nu produse preparate);
• lenjerie de pat, pături, pilote noi sau puțin uzate dar curate;
• jucării în stare de funcționare.
Nu se primesc haine! Reprezentanții municipalității își rezervă dreptul de a refuza produsele neconforme, murdare sau uzate.
Produsele vor fi trimise către taberele de refugiați ucrainieni organizate de statul român.
„În dimineața primului atac al forețelor armate ruse asupra capitalei Ucrainei, imaginea împietrită a centrului Kievului, cu sirenele sunând înfricoșător pe fundal prevestind urgia ce a urmat – a creat o senzație apăsătoare în sufletele fiecăruia dintre noi. Să ne rugăm la bunul Dumnezeu pentru pace pe Pământ și să îi ajutăm cu ce putem pe acești oameni care își părăsesc căminul pentru a scăpa cu viață din fața unei urgii atât de crâncene precum este războiul!”, a precizat Florin Nechifor, primarul Municipiului Adjud, care îi invită să se alăture demersului său pe salariații tuturor instituțiilor publice din municipiu.

Source