#BeActive în Piața Unirii din Focșani

Primăria Municipiului Focșani prin Clubul Sportiv Municipal (CSM) Focșani 2007, se alătură Săptămânii Europene a Sportului (SES), inițiativă a Comisiei Europene, care se desfășoară în paralel în toate statele Uniunii Europene.
Săptămâna europeană a sportului are loc sub egida Comisiei Europene cu scopul declarat de promovare a sportului și a activității fizice în întreaga Europă sub motto-ul #BeActive. De altfel, proiectul are ca obiectiv conștientizarea importanței unui stil de viață activ pentru toată lumea și este conceput să le ofere oamenilor o viața activă!
Prin CSM 2007 Focșani, alături de Direcția Județeană de Sport (DJS) Vrancea vom marca în perioada 23-30 septembrie 2022 „Săptămâna europeană a sportului” printr-o serie de evenimente sportive.
Cele mai multe activități sportive de masă se vor organiza în Piața Unirii, în week-end, în perioada 9:00-16:00 unde vor avea loc meciuri demonstrative și antrenamente alea secțiilor de handbal, karate, atletism, baschet, fotbal, rugby, volei.
Așadar îi așteptăm pe toți tinerii în Piața Unirii din Focșani, cu gândul la spusele fostei mare tenismene Billie Jean King – „Sportul te învață să ai caracter, te învață să joci după reguli, te învață să știi ce înseamnă să câștigi și să pierzi – te învață ce este viața.”

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source