Au demarat lucrările la noile locuri de joacă din oraș

Luni, 25 octombrie 2021, au început lucrările la locurile de joacă din Cartierul ANL Sud, pe Strada Ulmului nr 5 și nr 11.
Același constructor a demarat saptămâna trecută lucrări similare pentru alte două locuri de joacă, pe Strada Duiliu Zamfirescu și pe Strada Mare a Unirii colț cu Strada Mihai Eminescu.
Lucrările fac parte din obiectivul de investiții „Proiectare și execuție locuri de joacă în UAT Focșani”, prin care Primăria Municipiului Focșani construiește 14 NOI locuri de joacă în diferite zone ale orașului, astfel încât TOȚI copiii să aibă posibilitatea de a merge la joacă în cartierul în care locuiesc.
În prima jumătate a anului viitor vor fi finalizate toate 14, ceea ce înseamnă că numărul total al locurilor de joacă din oraș, construite sau reabilitate în ultimii 4 ani în Municipiul Focșani, inclusiv cele din grădinițe și creșe, va fi de peste 30.
Copiii noștri merită cele mai bune locuri de joacă, iar noi am facut și facem în continuare tot posibilul pentru ca ei să aibă parte de toate acestea!

Primar
Cristi Valentin Misăilă

Source