Astăzi îl sărbătorim pe Campionul Adrian Croitoru, cetățean de onoare al Municipiului Focşani

Cu ocazia zilei dumneavoastră de naștere îmi face o deosebită plăcere să vă transmit cele mai sincere felicitări, multă sănătate și împlinire.
Sunteți unul dintre cei mai importanți sportivi din România, ce deține un palmares cu multe titluri naționale, europene și mondiale la judo, motiv pentru care vi s-a conferit titlul de „Cetăţean de onoare” al Municipiului Focşani în decembrie 2016.
De asemenea, experiența uriașă și performanțele obținute ca sportiv, dar și cariera de antrenor la Clubul Sportiv Dinamo București, au contribuit la desemnarea dumneavoastră la conducerea loturilor naționale de judo ale Marocului în vederea pregătirii pentru cea de-a XXXIII-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară, programate în 2024, la Paris.
Numeroasele competiții la care ați participat, concursurile câștigate și medaliile obținute v-au adus titlul de cel mai galonat judoka român din istoria acestui sport. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului, ați adus glorie și onoare României și Focșaniului, făcând să răsune imnul național pe unele dintre cele mai importante arene sportive ale lumii.
Fie ca și de acum încolo să aveți cât mai multe realizări și vă urez succes în activitatea dumneavoastră de antrenor.
La mulți ani, domnule Croitoru!
Cu deosebit respect,

Primar,
Cristi Valentin Misăilă

Source