Așa cum v-am promis, publicăm azi lista cu punctajul obținut de participanții la prima ediție a concursului de creație literară „Rime Iernuțene” 2023.

Juriul a fost alcătuit din:

D-na Daniela Mărginean, autoare a mai multor volume de poezie

D-na Alina Alecu, profesor de limba și literatura romană

D-nul Rudy Moca, actor, regizor, autor a două volume în proză

La secțiunea pentru elevi , cu 26.5 puncte, a câștigat Armin Mărginean. Giulia Cristiana Sand a adunat 25.5 puncte așa că se clasează pe locul 2 . Locul 3 este ocupat de Dragoș Gurghian cu 24.5 puncte și Oanei Miruna Fișcă i se acordă prima mențiune pentru cele 23 de puncte obținute. Premiul de popularitate este atribuit lui Dragoș care a adunat cele mai multe aprecieri.

La secțiunea adulți, locul 1, cu 27.5 puncte, este atribuit doamnei Gina Luca.

Poziția a doua este ocupată de Simona Stoica iar premiul al treilea de doamna Viorica Sand. Pentru premiul special al juriului a fost votat, în unanimitate, domnul Vasile Luca pentru puternicul mesajul transmis de versurile sale.

Felicitări tuturor participanților ! Suntem onorați că ați ales să ne încredințați versurile voastre și că ne permiteți să le arătăm tuturor utilizatorilor bibliotecii și iubitorilor de poezie. Este prima ediție a acestui concurs, una mai modestă, dar sperăm ca ea să deschidă calea spre succes tuturor creatorilor și să insufle curaj celor care își țin încă sub cheie versurile, neavând curajul de a le publica. Ne revedem în 2024 !

Source