Primăria comunei Șelimbăr informează și consultă publicul interesat cu privire la propunerile de actualizare PUG com. Șelimbăr, după cum urmează:

De asemenea, publicul poate urmări prezentarea propunerilor și transmite eventuale observații în cadrul Dezbaterilor Publice ce vor avea loc la Căminul Cultural Bungard:

  • în data de 4 iulie 2023, ora 16.00 pentru locuitorii din Mohu și Veștem;
  • în data de 5 iulie 2023, ora 16.00 pentru locuitorii din Bungard;
  • în data de 5 iulie 2023, ora 17.30 pentru locuitorii din Șelimbăr.

Evenimentele vor fi transmise video live pe pagina de internet a primăriei. Înscrierile la cuvânt în cadrul dezbaterilor se vor face în scris, la începutul evenimentelor. Pentru buna desfășurare a evenimentelor, după o scurtă prezentare, fiecare vorbitor va avea la dispoziție maximum 3 minute pentru a transmite observații cu privire la propunerile PUG, iar răspunsurile vor fi oferite de către specialiști în termen de maximum 15 zile după evenimente, prin publicare pe pagina de internet a primăriei.

Pentru mai multe detalii, puteți contacta: Marius Teodorescu – Arhitect Șef sau Maria Scoarște – inspector Compartiment Urbanism, email: [email protected] tel de contact 0269560001 int. 127