Primăria Municipiului Roman este dedicată îmbunătățirii infrastructurii locale și asigurării unui sistem de apă modern și eficient. În acest sens, vă informăm că, în continuarea eforturilor noastre de modernizare a rețelei de apă, se desfășoară lucrări importante la stația de repompare 2 din zona Episcopiei.

Începând de Luni, 29 mai, ora 20:00, până Marți, 30 mai, ora 08:00, va avea loc înlocuirea vanei de sectorizare și debitmetrie (Diametru Nominal 500) de la această stație. Pentru a permite echipelor tehnice să desfășoare în siguranță aceste lucrări, va fi necesară sistarea alimentării cu apă în această perioadă.

Ne cerem scuze pentru orice disconfort cauzat de întreruperea temporară a furnizării apei potabile, dar aceste lucrări sunt esențiale pentru asigurarea unui sistem de apă eficient și fiabil în întreg municipiul Roman. Vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor în timp util și pentru a minimiza deranjul cauzat. După încheierea lucrărilor, alimentarea cu apă va fi reluată în mod normal.

Vă rugăm să vă asigurați că aveți rezerve suficiente de apă pentru uz casnic înainte de începerea lucrărilor. De asemenea, vă recomandăm să fiți precauți în utilizarea apei în primele ore după reluarea furnizării, deoarece este posibil să apară variații temporare ale presiunii apei.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Modernizarea infrastructurii noastre de apă reprezintă un pas esențial în direcția asigurării unui mediu mai bun pentru toți locuitorii municipiului Roman.

Source