Ca în fiecare an, i-am aniversat pe cei mai mici locuitori ai orașului Iernut, arătându-le grija și dragostea noastra. La 1 iunie, în parcul central al localității, de la ora 10.00, a început petrecerea cu muzica, dans, baloane, teatru, magie, pictură pe față, ateliere de creație, jocuri , concursuri, tobogane, carusele și multe, multe surprize. Primăria, Consiliul Local, Școala Gimnazială și Liceul Tehnologic Iernut, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr.1 Tg. Mureș, structura Iernut,  Politia Orașului Iernut, Poliția Locală Iernut, Palatul Copiilor Tg. Mureș, structura Iernut, Asociatia Raza de Soare, S.V.S.U. și S.M.U.R.D. Iernut, Asociația Club Sportiv 22 Iernut și Clubul Sportiv Iernut și-au unit cu toții eforturile pentru ca ziua copiilor să fie una magică, plină de emoții și cu adevărat specială !

Copii, părinţi, bunici, dascăli, s-au întâlnit într-o lume inocentă, hazlie, plină de neastâmpăr şi energie, lumea copiilor, unde cei mici au fost ghizi şi s-au lăsat cu toții antrenați de melodii şi ritmuri vesele,  alături de personaje din povești și mascotele Disney. Spectacolele de teatru de păpuși și de magie, pictura pe față, sculptură de baloane, jocuri ale copilăriei împreună cu prințese și clovni au animat atmosfera.

Pe trasee cu multe surprize, educatoarele de la grădinițele din zonă, au fost încântate să îi îndrume pe micii concurenți, au modelat împreună cu ei, au colorat și pictat astfel ca momentul să fie imortalizat.

„La mulți ani  și o zi minunată ” le-a dorit sărbătoriților și primarul orașului Iernut, Ioan Nicoară, prezent la eveniment nu numai în calitate de edil ci și în cea de bunic.

Pe cei mai aventuroși i-au așteptat  carusele și toboganele, jumper și castelul gonflabil puse la dispoziția copiilor, în mod gratuit, de Primăria și  Consiliul Local al Orașului Iernut. După ce au stat de vorbă cu pompierii de la S.V.S.U. Iernut și au urcat în mașina lor, toți băieții și multe fetițe vroiau să se facă și ei pompieri când vor fi mari.

Zeci de copii au participat la concursul de pescuit și campionatul de fotbal organizate de cluburile sportive. Toți au fost recompensați cu medalii,  premii și multe surprize.

Mulțumim tuturor celor ce au fost alături de organizatori și …să ne vedem cu bine la următorul eveniment!

La mulți ani tuturor copiilor ! Să creșteți frumos, în armonie, pace, să deveniți adulții cu care societatea în care trăiți să fie mândră de voi !

1 iunie – Gânduri pentru toți copiii – ediția a II-a – IMAGINI

Source