Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a prezentat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini cu stadionul nou care se va construi în Șelimbăr, în satul Veștem.

”Acest proiect va fi realizat prin Compania Națională de Investiții (CNI). Noi ne vom ocupa de proiectare, iar CNI va executa propriu-zis construcția. Spre deosebire de alte proiecte, acest stadion va fi personalizat în funcție de necesitățile comunității noastre.

Ne dorim să avem un stadion conform cu standardele FIFA și UEFA, dar și o sală multifuncțională unde vom amenaja o sală de fitness cu acces gratuit pentru toți locuitorii comunei.

Suntem entuziasmați de acest proiect și de beneficiile pe care le va aduce comunității noastre”, a transmis Marius Grecu.

Investiția CNI urma să fie după tiparul unui proiect tip, însă în urma negocierilor cu administrația locală s-a decis reproiectarea. În prima variantă, stadionul urma să aibă doar 500 de locuri.

În noua variantă, arena va avea peste 1.600 de locuri și va fi omologat pentru jocurile din campionatul de fotbal național.