DAS Deva distribuie, de luni, produsele de igienă, Lotul V – Tranșa IV!

Direcția de Asistență Socială Deva distribuie, începând de luni, 2 august 2021, produsele de igienă Lotul V – Tranșa IV, în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).

Produsele de igienă vor fi distribuite la „Cantina Socială” din Deva (str. Titu Maiorescu, nr. 24), după următorul program: luni – joi, între orele 9:00-15:00.

Conform O.U.G. nr. 84/2020, beneficiarii pachetelor cu produse de igienă distribuite în cadrul POAD sunt:

– persoanele care beneficiază de ajutor social

– persoanele care beneficiază de alocație pentru susținerea familiei.

Dacă vor exista stocuri de produse, după finalizarea distribuirii către aceste categorii de beneficiari, produsele de igienă vor fi distribuite, pe liste suplimentare, persoanelor cu dizabilități (gradele grav și accentuat), cu domiciliul în municipiul Deva.

La ridicarea produselor de igienă, beneficiarii vor prezenta actul de identitate (original și copie) și copie după certificatul de încadrare în grad de handicap (dacă este cazul).

Fiecare pachet cu produse de igienă conține:

-periuțe de dinți – 5 bucăți

-pastă de dinți (75 ml) – 4 bucăți

-săpun lichid (500 ml) – 1 bucată

-șampon pentru copii (800 ml) – 1 bucată

-șampon pentru aduți (500 ml) – 1 bucată

-detergent pentru rufe (1.800 g) – 1 bucată.

Persoanele care se prezintă să ridice produsele de igienă au obligaţia să respecte măsurile instituite la nivel național, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19 (purtarea măștii de protecție, păstrarea distanței de siguranță etc.).

Informații suplimentare cu privire la distribuirea produselor de igienă se pot obține la numărul de telefon 0755.878.599 (Serviciul Evidență și Plată Beneficii de Asistență Socială), de luni până joi – între orele 8:00-16:30, sau vineri – între orele 8:00-14:00.

Direcția de Asistență Socială Deva

Source