În vederea asigurării continuității serviciului de salubrizare, în baza contractului încheiat de ADI Deșeuri Hunedoara cu S.C. SUPERCOM S.A., Consiliul Local al Municipiului Brad a stabilit în ședința din 31.01.2023 aplicarea taxei de salubrizare în vederea achitării obligațiilor ce le revin persoanelor fizice sau juridice.

Pentru stabilirea numărului de persoane la nivel de apartament/casă pentru care trebuie achitată taxa de salubrizare, persoanele fizice proprietare, chiriașe sau cu drept de folosință gratuită, trebuie să depună o declarație de impunere la Casa de Cultură a Municipiului Brad sau la sediul Primăriei Municipiului Brad, în intervalul orar:

  • Luni – Joi                                10:00-17:00
  • Vineri – Sâmbătă                  10:00-14:00

Declarațiile tip se pot ridica de la sediul Primăriei, Casa de Cultură Brad, sediile asociațiilor de proprietari sau online de pe site-ul www.primariabrad.ro.

Declarațiile completate trebuie depuse începând cu 10.02.2023, până la data de 31.03.2023.

Pentru cei care nu depun declarația de impunere până la data de 31.03.2023, în baza de date se vor introduce din oficiu 4 persoane. În cazul schimbării numărului de persoane generatoare de deșeuri menajere la nivel de apartament/casă, se poate depune o declarație rectificativă.

Taxa de salubrizare poate fi achitată trimestrial sau anual la casieria Primăriei Municipiului Brad sau online pe www.ghiseul.ro.

  • Regulament de instituire și administrare a taxei de salubrizare în municipiul brad
  • DECLARAŢIE DE IMPUNERE în vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare pentru utilizatori casnici – persoane fizice (editabilă)
  • DECLARAŢIE DE IMPUNERE în vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare pentru utilizatori noncasnici, persoane fizice/personae juridice (editabilă)
  • DECLARAȚIE cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Source