Primăria Orașului Breaza intenționează implementarea mai multor proiecte care vizează regenerarea urbană, unele dintre acestea fiind: Modernizarea Pieței Centrale a orașului Breaza,  Modernizarea Parcului Brâncoveanu împreună cu zona de sport-agrement, și Zona Centrală a orașului. Scopul implementării acestor proiecte este reprezentat de oferirea de spații publice atractive și de calitate, deschise și sigure, care să permită populației locuri de petrecerea timpului liber și să susțină dezvoltarea economiei și comunității locale într-o manieră europeană sustenabilă .

Persoanele interesate sunt rugate să transmită observații și opinii cu privire la necesitățile și propunerile care trebuie incluse în cadrul proiectelor de regenerare, o pot face în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării anunțului.

Adresa: Primăria Orașului Breaza, Bulevardul Republicii 82B, e-mail: [email protected]

Răspunsul la observaţiile transmise va fi pus la dispoziţia publicului pe pagina de internet a Primăriei Orașului Breaza www.primariabreaza.ro, Consultarea Publicului, în termen de 10 zile de la încheierea perioadei de consultare.

Studiu de delimitare a zonei urbane – BREAZA

Source