Festivalul Zestrea Oașului, un eveniment care celebrează sufletul și valorile autentice ale orașului nostru și ale Țării Oașului.

Ca în fiecare an, am premiat excelența copiilor noștri excepționali, și chiar avem cu ce să ne mândrim. Este o bucurie și o onoare să recunoaștem eforturile și realizările lor remarcabile, fiind inspirați de oamenii deosebiți ai orașului nostru, de la mic la mare.

Einholcz Horea Cristian – Liceul teoretic; Șef de promoție; Cea mai mare notă la evaluarea națională.

Varga Tiffani Melissa – Liceul teoretic; Cea mai mare notă la bacalaureat; Mențiune la faza națională a olimpiadei de istorie; Profesor coordonator: Otilia Hotca.

Sarca Răzvan Darian Vasile – Școala Gimnazială nr.1; Șef de promoție.

Dohi Edward – Școala Gimnazială nr.3; Șef de promoție.

Pop Alexandra Lorena – Liceul teoretic, clasa a XII-a; Șef de promoție.

Cioban Corina – Liceul tehnologic I.G.A.; Șef de promoție.

Dobrican Rafael – Seminarul Teologic Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul; Șef de promoție.

Tărnar Denis – Liceul teoretic; Premiul I la Olimpiada de Limba Franceză – Faza națională; Profesor coordonator: Pop Adriana.

Boboi Irinuca – Liceul teoretic; Premiul I la Olimpiada de Meșteșuguri Artistice Tradiționale – Faza națională; Profesor coordonator: Hoban Angela.

Baltă Rahela Denisa – Liceul teoretic; Mențiune la Olimpiada de Limba Franceză – Faza națională; Profesor coordonator: Feher Oana Benedicta.

Grigoruț Remus Andrei – Liceul teoretic; Mențiune la Concursul Național de Chimie „Lazăr Edeleanu” – Faza națională; Profesor coordonator: Pop Claudia.

Betea Petre Florin – Liceul teoretic; Mențiune specială la Concursul Național „Memoria Holocaustului” – Faza națională; Profesor coordonator: Otilia Hotca.

Pop Alessia Iustina – Liceul tehnologic I.G.A.; Mențiune specială la Concursul de Chimie „Petru Poni” – Faza națională; Profesor coordonator: Bud Rodica.

Varga Jessica Bianca – Școala Gimnazială nr.1; Mențiune la Olimpiada de Limba Franceză – Faza națională; Profesor coordonator: Țînțaș Lucreția.

Dragoș Alin – Școala Gimnazială nr.3; Premiul special al juriului pentru cel mai bun actor în rol secundar la Festivalul național de teatru în Limba Engleză „Come with us to Dramaland”; Profesor coordonator: Dohi Szobolcs

Narcisa Berinde – frumoasa noastră oșancă, imaginea orașului pe o serie de materiale de promovare,  studentă a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”.

Haritina Malanca –  extrem de talentată, absolventă a Colegiului de Arte Baia Mare și în prezent studentă la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Teodor Malanca –  student la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca și care împreună cu Haritina este alături de noi la numeroase proiecte culturale.

Carina Barnișca – studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, un viitor medic de succes

Roman Victor, Bucșa Luca, Bucșa Ștefania, Roman Tudor Mihail, Chira Rareș Iustin, Chira Adrian Ionuț – Școala Gimnazială nr.3; Mențiune la Concursul „Împreună cu Hristos în viață” – Faza națională, împreună cu Asociația „Sf. Ecaterina” coordonată de părintele Adrian Bucșa; Profesor coordonator: Fabian Gheorghe.

Le mulțumim tuturor pentru rezultatele excepționale și ne mândrim cu fiecare dintre ei. Îi rugăm să se întoarcă acasă cu o fărâmă din tot ceea ce au învățat și să dea înapoi comunității care i-a sprijinit în parcursul lor.

Acesta a fost momentul de la deschiderea oficială, dar dincolo de acesta ne-am bucurat împreună de revedere și de muzica bună oferită de invitați la scenă.

Source