5.000 lei, premiul cel mare la ediția a IV-a a concursului "Vitrine de Crăciun", organizat de Primăria Municipiului Focșani

Primăria Municipiului Focșani lansează cea de-a IV-a ediție a concursului public „Vitrine de Crăciun”, prin care se premiează operatorii economici din Focșani care și-au pavoazat cu ornamente luminoase de sărbători vitrinele și spațiile din incintă.

Agenții economici care și-au ornat vitrinele cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă sunt invitați să se înscrie la concursul cu premii!
Premiile sunt următoarele:
• locul I -5000 lei;
• locul II – 4000 lei;
• locul III – 3000 lei;
• mențiune – 2 x 1.500 lei fiecare.
În perioada 20 decembrie – 27 decembrie 2022, participanții se pot înscrie la concurs chiar și cu mai multe spații pavoazate, aflate în folosință la momentul înscrierii în concurs.
Pe data de 28 decembrie 2022, fotografiile cu vitrinele vor fi publicate pe pagina de Facebook (facebook.com/primaria.focsani), în vederea votării acestora. 1 like=1vot.
Vor fi luate în considerare like-urile exprimate până pe data de 24 ianuarie 2023, ora 24.00.
Potrivit regulamentului, înscrierea la concurs a participanților se face on-line, prin completarea unui formular, care va fi însoțit de 3 fotografii color cu spațiul pavoazat. Formularul on-line este disponibil la adresa: https://forms.gle/i5GMjVjGptPetFzv5
Votarea se face după cum urmează:
a. Etapa I – votare on line pe facebook – 1 like = 1vot = 1punct;
b. Etapa a II-a – jurizarea comisiei conform criteriilor stabilite prin regulamentul Concursului.
Juriul va fi alcătuit din 5 membri, respectiv un președinte de juriu și un reprezentant al Primăriei Municipiului Focșani, desemnați prin Dispoziția Primarului Municipiului Focșani, 2 consilieri locali, desemnați prin Hotărâre de Consiliu Local și un membru desemnat din partea unor instituții artistice/culturale, solicitat de către organizatorul concursului, prin Direcția Relația Interne și Internaționale din cadrul Primăriei Municipiului Focșani.
Juriul va analiza şi va puncta după următoarele criterii:
1) Relevanța pentru perioada sărbătorilor (0 – 25 puncte);
2) Impact vizual/Design atractiv (0 – 25 puncte);
3) Originalitate (0 – 25 puncte);
4) Cromatica (cel mult 3 culori) (0 – 25 puncte).
Cele 4 criterii sunt esențiale pentru evaluarea fiecărei lucrări de către juriu, oricare dintre criterii putând fi notat cu 0-25 puncte.
Scorul final va fi stabilit astfel: 75% nota acordată de juriu și 25% din punctajul obținut prin voturile exprimate pe Facebook.
Câștigătorii concursului vor fi anunţați pe data de 30 ianuarie 2023.
Îi așteptăm cu drag pe toți operatorii economici care și-au împodobit vitrinele să participați la acest concurs!

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source