Contractul de achiziție pentru livrarea a 240 de noi coșuri de gunoi a fost semnat de viceprimarul Ruben Lațcău.

Coșurile de gunoi vor fi de culoare neagră, confecționate din polietilenă la exterior și tablă zincată la interior, vor avea 4 zone de afișaj și scrumieră în partea dreaptă. Recipientele de colectare a gunoiului stradal vor fi rezistente la coroziune, intemperii și incendieri.

„Timișoara are nevoie de coșuri de gunoi și are nevoie mare ca acestea să fie într-un design unitar în zona centrală. Am mers pe modelul celor negre pe care le avem deja. Este doar una dintre multiplele acțiuni pe care le-am făcut pentru un oraș mai curat, alături de amenzile pe care le aplicăm constant pentru noroiul produs în urma unor șantiere, de regulile noi pe care le-am introdus anul trecut și de suplimentările pe care le-am adus la programul de salubrizare în timp ce ne pregătim pentru un nou contract”, transmite viceprimarul Ruben Lațcău.

Noile coșuri vor fi instalate cu precădere în zonele istorice, ele având un design care se integrează cu peisajul urban și completează mobilierul urban existent.

Fiecare coș va avea o garanție de 24 de luni, în condiții normale de utilizare.

Câștigătorul licitației este Info Service & Computers SRL. Valoarea contractului este de 540.000 de lei (fără TVA). Durata contractului este de 80 de zile, începând de la data lansării comenzii.

Această achiziție este parte a strategiei municipalității de a transforma orașul într-unul mai curat. Cu câteva luni în urmă, Primăria Timișoara a montat 500 de noi coșuri de gunoi anti-vandalizare verzi pe arterele principale ale orașului, atât în cartiere, cât și în zona centrală.

Serviciul Comunicare

The post 240 de noi coșuri de gunoi vor fi montate pe străzile orașului first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source