Personalul care își desfășoară activitatea în birourile de stare civilă si serviciile de evidență a persoanelor serbează astăzi, 24 martie, Ziua Evidenței Persoanelor. Această zi reprezintă aniversarea tuturor celor care contribuie la înregistrarea faptelor de stare civilă, la emiterea certificatelor de stare civilă, la emiterea documentelor de identitate precum și la administrarea bazelor de date.

Fie că își desfășoară activitatea în marile orașe sau în localități mai mici, cei care sunt implicați în activitățile de realizare și eliberare a unor acte și documente esențiale pentru individualizarea fiecărui cetățean, sunt mereu  participanți la evenimentele importante  din viața noastră: mândria de a obține prima carte de identitate, emoția căsătoriei, bucuria nașterii unui copil.

Direcția de Evidența Populației Iernut deservește locuitorii orașului Iernut și pe cei din localitățile limitrofe ( Lechința, Sălcud,  Deag, Cipău, Oarba, Sf. Gheorghe) prin biroul de Evidență a Persoanelor și  biroul de Stare Civilă unde îi așteaptă inspectorii Carmen Mărginean, Adriana Hădărig și referent Ionela Baicu cu profesionalism și celeritate pentru rezolvarea problemelor fiecăruia.

Cu acest prilej, transmitem un sincer „La Mulți Ani !” tuturor angajaților Direcției  de Evidență a Persoanelor. Felicitări pentru profesionalismul și promptitudinea dovedite în relația cu cetățenii !

Source