S.C. ROSSAL S.R.L. ROMAN                      PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ROMAN

DISPECERAT: 0729019561

 

ANUNȚ

pentru locuitorii municipiului Roman,

(care locuiesc în condominii, arondați Asociațiilor de proprietari)

 

Având în vedere dorința noastră comună de a menține un aspect cât mai salubru al localității, vă solicităm sprijinul în popularizarea și implementarea următoarelor măsuri:

Este INTERZIS categoric depozitarea următoarelor categorii de deșeuri la punctele de colectare:

  • DEȘEURI DIN CONSTRUCȚII SI DEMOLĂRI,
  • DEȘEURI VOLUMINOASE,
  • DEȘEURI VEGETALE DIN ÎNTREȚINEREA GRĂDINILOR ȘI SPAȚIILOR VERZI
  • DEȘEURI ELECTRICE SI ELECTRONICE

Obligația comună a asociațiilor de proprietari și reprezentanților Primăriei Roman este de a stabili si respecta locațiile de depunere a deșeurilor vegetale rezultate din lucrări de amenajare a spațiilor verzi, în vederea preluării acestora.

Deșeurile generate din lucrări de CONSTRUCȚII, DEMOLĂRI, (RE)AMENAJĂRI DE LOCUINȚE (ex. moloz, resturi materiale de construcții: polistiren, rigips s.a., tâmplarie veche, obiecte sanitare vechi, gresie, faianță etc.) se vor colecta separat de către operatorul de salubritate LA COMANDĂ, CONTRA COST.

Deșeurile VOLUMINOASE (mobilier vechi, saltele uzate s.a.) se preiau GRATUIT, în cadrul unor campanii periodice organizate de către operatorul de salubritate. Predarea deșeurilor VOLUMINOASE în afara campaniilor, se va face, în limita disponibilităților operatorului, pe bază de programare, CONTRA COST.

Deșeurile ELECTRICE SI ELECTRONICE se colectează gratuit, în cadrul unor campanii periodice organizate împreuna cu societăți de profil. Se pot PREDA, în regim non-stop, în mod voluntar și GRATUIT la CENTRUL de COLECTARE din str. Colectorului, lângă adăpostul câinilor fără stăpân.

Source