Primaria Roman impreuna cu Cinema Nomade va invita la un eveniment care se transforma frumos intr-o tradiție iubita:
Cinema în Aer Liber în Parcul Municipal din Roman!

Dragă comunitate a iubitorilor de film si a noptilor de vara,

Suntem încântați să vă anunțăm că, pentru al doilea an consecutiv, vă asteptam să vă alăturați la o experiență de neuitat sub cerul instelat!

Dată și oră: Vineri, 25 august și Sâmbătă, 26 august, începând cu ora 20:00.
Locație: Parcul Municipal, Roman.

Anul acesta, ne-am propus să vă aducem bucurie în două seri speciale:

Vineri, 25 august: Este seara speciala dedicată celor mici și sufletelor tinere. Vă invităm să vă aduceți paturile și să vă alăturați proiecției filmului „Pinocchio” – o poveste fermecătoare și plină de aventuri care a adus zâmbete pe chipurile copiilor din întreaga lume.
* Filmul este dublat in limba romana.

Sâmbătă, 26 august: Este momentul să adunați prietenii și familia pentru un film captivant sub cerul înstelat. Vă prezentăm „A Star is Born” – o dramă muzicală care va cuceri inimile publicului de toate vârstele. Experimentați emoția unei povestiri profunde despre iubire și visuri urmărite cu pasiune.
*Filmul este subtitrat si adresat publicului matur.

Adăugați un pic de confort evenimentului aducând cu voi scaune pliante, paturi și gustările preferate. Este o ocazie excelentă de a petrece timp de calitate împreună cu cei dragi și de a crea amintiri prețioase.

Accesul la proiecții este gratuit și deschis tuturor, așa că vă așteptăm cu brațele deschise să vă bucurați de serile noastre de cinema în aer liber.

Source