Anunț de interes public – lucrări programate în perioada 11 – 20 iunie 2021, pe raza municipiului Roman

În perioada 11– 20 iunie 2021 sunt programate o serie de lucrări care vor afecta circulația rutieră pe o serie de artere ale municipiului Roman, după cum urmează:

  1. Lucrări care se desfășoară în conformitate cu Autorizația de Construire 88/14.05.2019 „Înlocuire conducte și branșamente gaze naturale presiune redusă”.
    Pe str. Bogdan Dragoș se vor executa lucrări de săpătură pentru înlocuirea conductelor de gaze naturale presiune redusă, alternativ pe cate un sens de circulație, la intersecția cu străzile: Vasile Lupu, Tineretului, Dimitrie Cantemir, Renașterii și str. Soldat Porojan.
    De asemenea, se vor executa lucrări de înlocuire a conductelor pe trotuarele, aleile, parcările și spațiile verzi din zona mai sus menționată.
    Se vor desfășura lucrări de aducere la starea inițială a zonelor afectate de lucrările menționate (trotuare, spații verzi, parcări) pe str. Bogdan Dragoș.
    Se va aduce la starea inițială prin turnarea stratului de beton asfaltic, zona afectată de lucrări din jurul Cinematografului „Unirea” și str. Soldat Porojan. Totodată, vor demara reparațiile pe strada Aprodu Arbore, de la intersecția cu str. Sucedava, până la intersecția cu str. Cuza Vodă.
  2. Lucrări care se desfășoară în conformitate cu Autorizația de Construire 20/28.01.2020 „Reparații la canalizație de telecomunicații existentă”.

Pe str. Ștefan cel Mare, pe sectorul de drum DN2 (E85), cuprins între acces Complex hotelier „Mariko Inn” și sensul giratoriu „Dedeman”, se va executa ridicarea în cotă a capacelor căminelor de telefonie și se vor efectua sondajele pentru detectarea canalizațiilor compromise.

Lucrările se vor desfășura etapizat, existând posibilitatea de a surveni modificări în funcție de prognoza meteo.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Source