Ziua Copilului – sărbătorită în avans la Comarnic

Duminică, pe 28 Mai 2023, autoritățile locale din Comarnic au organizat un eveniment vesel și colorat dedicat celor mici, pentru a sărbători în avans…Ziua Copilului!

Totul s-a întâmplat în curtea interioară a Liceului „Simion Stolnicu”, unde au fost amplasate tobogane gonflabile, mașini de vată de zahăr și de baloane de săpun, copiii au avut la dispoziție cretă colorată, baloane modelabile și bomboane fructate, în vreme ce asociațiile culturale „Centrul Cultural Comarnic 2016” și „Zestrea Carpaților” au pregătit programe artistice cu și pentru copii!

A fost o zi minunată, plină de bucurie, dedicată celor mai mici comărniceni și menită să le fericească ziua și copilăria.

Evenimentul a fost completat de o activitate lăudabilă organizată de elevii Liceului „Simion Stolnicu”, în colaborare cu profesorii și părinții lor: Târgul de vară „ÎMPREUNĂ PENTRU ȘCOALA NOASTRĂ” 2023, un eveniment caritabil care a avut ca obiectiv strângerea de fonduri pentru dotarea sălii de sport cu echipament sportiv și mobilier adecvat. Elevii au comercializat la târg, la sume mai mult decât convenabile: produse hand-made, dulciuri de casă, jucării, rechizite, haine și multe alte obiecte atractive, dar au oferit și servicii precum împletituri de păr sau face-painting.  La finalul zilei, tinerii au reușit să strângă peste 5.000 de lei, sumă care le va fi de un real folos în achiziționarea materialelor sportive de care au nevoie!

Source