Yogurteria Yaco a câștigat 5000 lei la concursul „Vitrine de Paște"

Concursul celor mai frumoase vitrine din Focșani din perioada Sărbătorilor de Paște 2023, ediția a II-a, a ajuns la final, ultima etapă stabilind și lista cu câștigătorii acestei competiții.
După afișarea pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Focșani și votul on line din partea cetățenilor, membrii juriului au analizat cu atenție fiecare vitrină în parte, punctajul final fiind media dintre votul publicului și nota dată de juriu. Ordinea în care s-au clasat concurenții a fost stabilită în baza regulamentului concursului.
Astfel, în urma deliberării celor 5 membri ai juriului, prezidat de Arhitectul-Șef al Municipiului Focșani, domnul George Păduraru-Coban, clasamentul final arată după cum urmează:
Locul I – Yogurteria Yaco – 75,5 puncte
Locul II – Katya-florărie și magazin de cadouri – 69,5 puncte;
Locul III – Invyto Fashion (En Vogue) – 60,1 puncte
Inițiat de Primarul Cristi Valentin Misăilă, concursul și-a atins scopul principal iar comercianții au înfrumusețat sărbătorile pascale din Municipiul Focșani prin ornamentarea și pavoazarea spațiilor comerciale pe care le administrează.
Premiile obținute de cei trei câștigători sunt:
– locul I – 5000 lei,
– locul II – 4000 lei
– locul III – 3000 lei.
Felicitări câștigătorilor și mulțumiri miilor de focșăneni, care au ținut să își exprime opinia, atât prin intermediul votului on line cât și prin sutele de mesaje transmise pe pagina de facebook a municipalității.


Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source