VIDEO Prima ediție a ȘOPA FOREST RACE. Peste 350 de concurenți la cross și mountain-bike

În acest week-end s-a organizat la Șelimbăr, Șopa Forest Race, prima competiție în zona pădurii Șopa, organizată de Clubul Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr, cu sprijinul Primăriei Șelimbăr.

Peste 350 de înscriși la proba de cross și la cele trei probe de mountain-bike, toți participanții primind medalii. Primii clasați au primit premii din partea partenerilor evenimentului.

Organizarea unui eveniment de o asemenea complexitate a fost o premieră în comuna Șelimbăr, a transmis primarul Marius Grecu.

”Mă bucur că astăzi am avut parte de oameni frumoși ca voi, să putem organiza acest frumos eveniment pe care mi-l doresc, și cred că vi-l doriți și voi, să fie unul de tradiție în Șelimbăr și să ajungem la cât mai multe etape. Vreau să vă mulțumesc vouă în primul rând pentru că datorită vouă s-a putut organiza acest eveniment”, a spus primarul Marius Grecu.

Șopa este una din zonele de interes ale Primăriei Șelimbăr, investițiile urmând să transforme locul într-un spațiu de recreere plăcut pentru comunitate.

Link video: