Trecerea în noul an va fi marcată la Focșani de un spectaculos foc de artificii

Primăria Municipiului Focșani va marca momentul dintre ani cu un spectaculos foc de artificii în centrul orașului.
Față de anii trecuți, acesta va fi singurul mod în care municipalitatea va aniversa trecerea în noul an, întrucât restricțiile actuale interzic accesul populației în spațiul public după ora 23.00.
Totuși, după un an complicat din cauza pandemiei de Covid-19, focșănenii au acum ocazia de a simți și de a vedea un spectacol de artificii, care să ofere tuturor speranța într-un 2021 mult mai bun decât anul ce stă să se încheie.
În aceste condiții, Primarul Cristi Valentin Misăilă reamintește tuturor cetățenilor obligația de a respecta TOATE măsurile de prevenire și combatere a răspândirii noului coronavirus, inclusiv interdicția de a ieși din case după ora 23.00.
Prognoza meteo pentru Revelion este una bună, astfel că spectacolul de lumină de la ora 24 va putea fi văzut din orice colț al orașului, fiind un cadou pentru focșănenii de toate vârstele și mai ales pentru cei mici.
Cu speranța într-un An Nou mai bun, Primarul Municipiului Focșani urează tuturor cetățenilor să aibă parte de sănătate și bucurii alături de cei dragi, iar focul de artificii din noaptea de 31 decembrie 2020 să fie semnalul unui nou început, mai bun pentru întreaga noastră comunitate!

Biroul de presă

Source