Târgul caritabil de Crăciun al elevilor din Comarnic – un succes!

Elevii și profesorii Liceului „Simion Stolnicu” din Comarnic au organizat pe 18 Decembrie 2023  Târgul caritabil de Crăciun „DĂRUIND, VEI DOBÂNDI! ÎMPREUNĂ PENTRU ȘCOALA NOASTRĂ”, în parteneriat cu Asociația Narada, Asociația Părinților LSS și Primăria orașului Comarnic!

Elevii s-au pregătit pentru acest târg săptămâni bune și și-au întâmpinat vizitatorii cu produse hand-made, ornamente de Crăciun, dulciuri, cărți, jucării și multe alte suprize, amplasate la standurile Târgului de Crăciun!

Suma strânsă în urma târgului va fi dublată de partenerii Narada pentru a ajuta instituția să ducă la bun sfârșit îmbunătățirea condițiilor de învățare pentru elevii și preșcolarii săi.

Din program nu au lipsit momentele artistice, zeci de copii de la Asociațiile „Zestrea Carpaților”, ”Centrul Cultural Comarnic 2016”, Clubul Copiilor ”Martha Bibescu” Comarnic, precum și invitați speciali: elevi din comuna Blejoi, au cântat colinde, cântece tradiționale de Crăciun sau au recitat poezii dedicate Sărbătorii Nașterii Domnului.

Îndrăgitul Moș Crăciun a fost și el prezent, alături de „crăciunițele” sale, spre încântarea celor mai mici dintre participanți.

Ne-am bucurat să fim alături de copiii orașului Comarnic la acest eveniment caritabil! Instituția de învățământ a reușit să strângă peste 5.000 de lei în urma acestui târg, bani care vor merge către îmbunătățirea locurilor de joacă din incinta grădinițelor.

Darul nostru, al Primăriei Comarnic pentru ei, în luna cadourilor, este unul devenit deja tradițional, ca parte a proiectului „Vine, vine…Moș Crăciun!” și vine sub forma unor pungi cu dulciuri care vor ajunge la toți elevii și preșcolarii din localitate.

Sperăm să le bucure sufletele și le fie rost de fericire în această perioadă frumoasă a Crăciunului!

 

 

Alina Bunghez

The post Târgul caritabil de Crăciun al elevilor din Comarnic – un succes! appeared first on Primaria Comarnic – Judetul Prahova.

Source