Târg de vară la liceul Simion Stolnicu

Pe 29 Mai 2023, Liceul „Simion Stolnicu” din Comarnic organizează, în parteneriat cu Asociația Narada, ediția de vară a Târgului „ÎMPREUNĂ PENTRU ȘCOALA NOASTRĂ”, pentru a-și autofinanța reparațiile de infrastructură sau achiziționarea de materiale sportive.

30 de școli din țară participă la acest proiect, care are ca scop mobilizarea școlilor și comunităților din jurul acestora și le susține inclusiv cu sprijinul partenerilor din mediul privat pentru a-și rezolva singure urgențele.

Sumă strânsă în urma târgului va fi dublată de partenerii Narada pentru a ajuta instituțiile să ducă la bun sfârșit îmbunătățirea condițiilor de învățare pentru elevi.

Rezultatele pozitive ale acestor inițiative Narada s-au văzut încă de la prima ediție a târgului „Împreună pentru școala noastră” din cadrul campaniei „Salvează o școală”. Desfășurată cu puțin înainte de Crăciun, în 25 de școli din întreaga țară, seria de târguri a fost un real succes, școlile reușind să strângă aproximativ 100 de mii de euro, bani dublați de partenerii Narada pentru ca rezultatul să fie condiții de siguranță mai bune pentru elevii din România.

Pe 29 mai, în cadrul târgurilor organizate în fiecare școală, unitățile de învățământ mobilizează comunitățile pentru a participa și a cumpăra produsele puse în vânzare. Banii adunați vor fi și de această data supuși unui mecanism de dublare, susținut de partenerii Narada, și vor fi folosiți pentru finanțarea unor alerte de tipul schimbarea pardoselii și a acoperișului într-o școală, instalarea unui sistem de securitate, reabilitatea instalației electrice, construirea unui teren de sport sau a unor spații de învățare și de joacă pentru copii.

Elevii din Comarnic s-au pregătit deja cu produse hand-made, dulciuri, rechizite și multe alte suprize care vă așteaptă la standurile Târgului de vară  – Luni, 29 Mai 2023, între orele 10.00-14.00, în careul Localului II.

În plus, pe 28 Mai, între orele 14.00-16.00, sunteți invitați la un meci de fotbal demonstrativ, desfășurat pe terenul de fotbal și organizat în scop caritabil în cadrul aceluiași proiect.

Vă așteptăm la târg, să dovedim că sprijinul comunității noastre este prețios și foarte util pentru dezvoltarea învățământului din Comarnic!

Source