ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI sărbătorită printr-un spectacol la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva!

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită vineri, 27 martie 2021, de la ora 18:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, la spectacolul de teatru „MICUL PRINȚ”, după Antoine de Saint-Exupery.
Trupa de teatru P R O S C E N I U M a Centrului Cultural Drăgan Muntean din Deva, înființată prin dezvoltarea cursului educativ-formativ intitulat „Teatrul ca disciplină de viață”, își respectă și în acest an datoria morală de a onora ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI printr-un nou spectacol, inspirat de data aceasta din binecunoscuta poveste MICUL PRINȚ, de Antoine de Saint-Exupery.
Această a cincea premieră a colectivului de tineri pasionați și talentați, dedicați cercetării artei teatrale, aduce în fața spectatorilor o „poveste” cu un adânc mesaj de înțelepciune și dragoste, de bună comunicare și trăire spirituală, prin care suntem îndemnați să ne păstrăm permanent speranța către o lume mereu perfectibilă.
Putem spune că „acest spectacol este închinat copiilor care vor deveni oameni mari şi oamenilor mari care au fost cândva copii”.
Intrarea la spectacol se va face pe bază de invitație.
Invitațiile se pot procura de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 10:00-15:00.
Evenimentul se va desfăşura cu respectarea măsurilor instituite la nivel național, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva

Source