Ștrandul Municipal din Deva își redeschide porțile!

Ștrandul Municipal din Deva își deschide oficial porțile în acest sezon estival, sâmbătă, 26 iunie 2021, la ora 9:00.
Clienții au la dispoziție următoarele facilități: patru bazine cu apă, dușuri, cabine de schimb, terase, puncte de alimentație publică, teren de volei, fotbal, zonă de fitness.
În incinta ștrandului va funcționa un punct de prim ajutor Crucea Roșie și un punct de salvamari.

Tarifele de acces în ștrand sunt aceleași ca și anul trecut:
-intrare adulți – 10 lei
-intrare copii, elevi, studenți pensionari – 5 lei

Administratorii ștrandului au hotărât ca șezlongurile să fie gratuite. În ștrand vor putea intra pe o serie un număr de persoane echivalent cu numărul de șezlonguri, pentru a se respecta măsurile de protecție și siguranță impuse de autorități în perioada pandemiei de coronavirus.

Ștrandul va funcționa după următorul program:
Luni, între orele 12:00-20:00
Marți-Vineri, între orele 9:00-20:00
Sâmbătă-Duminică, între orele 8:00-20:00

Ștrandul a fost igienizat, au fost efectuate lucrări de deratizare, dezinsecție, dezinfecție, iarba a fost tunsă, băncile din incintă reparate și vopsite.
Analiza apei se va face zilnic, iar o dată pe săptămână se iau probe de apă și se duc la Direcția de Sănătate Publică a Județului Hunedoara pentru analiza de conformitate.

La intrarea în ștrand și în incintă sunt montate dispensere cu soluție igienizantă.
Șezlongurile au fost amplasate în așa fel încât să respecte distanța de siguranță.

Suprafețele din incintă, șezlongurile, băncile, vestiarele, grupurile sanitare vor fi spălate zilnic cu soluție dezinfectantă, atât înainte de deschiderea ștrandului cât și la închiderea lui sau ori de câte ori este nevoie.

Ștrandul Municipal se află în administrarea Biroului Baze Sportive și de Agrement din cadrul Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva.

Cei care doresc să se bucure de soare și de apa din bazine sunt rugați să respecte normele de distanțare socială și regulile instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virulului COVID-19, precum și regulamentul afișat la intrarea în ștrand și in incinta acestuia.

Biroul de presă

Source