Spectacol folcloric de Ziua Națională a României

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită marți, 30 noiembrie 2021, ora 18:00, în sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” la spectacolul folcloric „Noi suntem români!”, dedicat Zilei Naționale a României.

Ziua Națională a României, sărbătoarea tuturor românilor este marcată la Deva printr-un spectacol folcloric într-o zi de mare însemnătate pentru români: Ziua Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul României.
Spectacolul va aduna pe scenă nume mari ale folclorului românesc precum: Nicolae și Tudor Furdui Iancu alături de grupul instrumental „CRAI NOU” din Alba-Iulia, Marius Ciprian Pop, Mariana și Adriana Anghel, Cristian Fodor, Ciprian Roman, Ovidiu Homorodean, Sebastian Stan și Nicolae Flaviu Cristea, care vor încerca să trezească în fiecare dintre noi spiritul patriotic.
Acompaniamentul spectacolului va fi asigurat de orchestra Ansamblului Profesionist „Drăgan Muntean”, dirijată de prof. George Cîlțea.
Evenimentul va fi transmis în direct pe pagina de Facebook și canalul de Youtube ale Centrului Cultural „Drăgan Muntean”.
Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație. Invitațiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00.
Accesul la spectacol este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului Sars-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul Sars-CoV-2, conform hotărârii nr. 163/09.11.2021 a C.J.S.U. Hunedoara privind stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății publice pe perioada stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19.
Accesul în sala de spectacol se va face în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0354.408.907.
Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Source