PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEVA ORGANIZEAZĂ ÎNTALNIRI CU ASOCIAȚIILE DE PROPRIETARI

Pentru perioada 2021-2027, în cadrul Programului Operaţional Regional Vest solicitantii din Regiunea Vest vor putea accesa o gamă largă de intervenții în cadrul celor 5 Obiective de Politică propuse de Regulamentul Comun al UE privind Fondurile de Coeziune.

În acest sens Primăria Municipiului Deva organizează întâlniri cu Asociațiile de proprietari din Municipiul Deva în scopul de a-i informa asupra procedurii de urmat pentru a beneficia de programul de creştere a eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe finantat prin Programului Operaţional Regional Vest 2021-2027, Obiectiv de Politica 2 O Europă mai ecologică, cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea 3 O regiune cu orașe prietenoase cu mediul , Obiectiv specific Promovarea eficienței energetice și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră .

Prin acest program sunt vizate lucrari de crestere a eficientei energetice a cladirilor rezidentiale, inclusiv măsuri de consolidare, în funcție de riscurile identificate (după caz), prin izolarea termică a a blocurilor de locuințe.

Intalnirile vor avea loc la sediul Centrului de Inovare si Imaginatie Civica Deva , din strada Pta Victoriei Bl 8 , Parter .

Ținând cont de prevederile HOTĂRÂRII nr. 35 din 10 februarie 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 12 februarie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 , întâlnirile se vor desfășura cu participare limitata a numărului de persoane, si cu respectarea tuturor măsurilor prevăzute pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Pentru mai multe detalii referitoare la aceste intalniri, Asociatiile de proprietari din Municipiul Deva sunt invitate sa ne contacteze: Primaria DEVA – Birou Programe Dezvoltare; Marineta POPOVICI – 0722 363.603

Source