Juniorii de la CSM Deva vor participa la un turneu internațional de fotbal în Elveția

Două grupe de fotbaliști juniori de la CSM Deva (aproximativ 34 de copii din grupele 2009-2010)  au primit astăzi invitația de a participa la Turneul Internațional Aigle (TIA) care se desfășoară în cantonul Vaud, Elveția.

Invitația a fost înmânată Primarului Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, de către reprezentantul F.C. Aigle, domnul Roland Decosterd.

Turneul se va desfășura în perioada 27-28 mai 2022 pe stadionul Melee din Aigle și va reuni la start echipe de fotbaliști juniori din șapte țări europene.

Cazarea, masa și taxa de participare vor fi suportate de către organizatori, respectiv de către domnul Roland Decosterd, fost vicepreședinte al clubului F.C. Aigle și unul dintre sponsorii turneului.

Mulțumim partenerilor din Elveția pentru invitație și pentru posibilitatea oferită fotbaliștilor juniori din Deva de a participa la primul lor turneu internațional!

„Educație prin fotbal” este deviza conducerii secției de fotbal juniori a CSM Deva și ne bucurăm că putem atinge, pas cu pas, acest deziderat!

Secția de Fotbal CSM Deva

Source