Festivalul Național de Umor ,,Liviu Oros” – Deva, 14-16 mai 2021

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” vă invită în perioada 14-16 mai 2021, la ediția a XX-a a Festivalului Național de Umor ,,Liviu Oros” care se va desfășura la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” din Deva, în Amfiteatrul ,,Liviu Oros”.

Evenimentul va debuta vineri, 14 mai, la ora 18:00, cu Salonul Național de Caricatură ,,Deva 2021 – Cetatea umorului grafic”.

Sâmbătă, 15 mai 2021, evenimentul se va desfășura după următorul program:

  • ora 11:00 – sub genericul ,,Ludica” va avea loc o prezentare de proză românească scrisă și o întâlnire cu scriitori renumiți ai genului
  • ora 11:45 – decernarea premiilor Concursului Național de Epigrame ,,Epigramissima”, ediția I-a
  • ora 12:00 – videoproiecție de caricaturi comentată și susținută de Costel Pătrășcan și portrete grafice pentru cei prezenți la eveniment, realizate de Cristinel Vecerdea-Criv și Radu Clețiu
  • ora 12:30 – ,,Zâmbetul la purtător”, recital umoristic cu Sorin Tănase

Duminică, 16 mai, în ultima zi a festivalului, de la ora 18:00, se va transmite online pe pagina de Facebook a Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva, piesa de teatru ,,Micul Prinț” după Antoine de Saint-Exupery, jucată de trupa ,,Pro Scenium”, regia: Mihai Lungeanu.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva

Source