Devenii sunt invitați la un concert de jazz, blues și rock, în aer liber

Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită sâmbătă, 22 mai 2021, începând cu ora 18:00, în Piața Unirii din Deva, la un concert susținut de trupele ,,STEEL JAZZ QUINTET” și ,,THE STORY”.

Timp de 90 de minute, localnicii şi turiştii care se vor afla în centrul orașului vor avea ocazia să asculte piese rock, pop rock și bluess care au făcut istorie.

Proiectul Steel Jazz a fost inițiat de către Mircea Goian la Hunedoara în anul 2010 și a avut mai multe variante de-a lungul timpului: Steel Jazz Trio, Steel Blues, Steel Jazz Quartet și Steel Jazz Quintet.

În ultimii ani, repertoriul grupului s-a îmbogățit și cu lucrări muzicale din creația blues. Componența actuală a grupului este:  Delia Baltariu – vocal, Turi Zoltan – chitară, Mircea Goian – bass, Călin Sân – claviaturi, Gabriel Hărăguș- tobe.

The Story este o trupă tânără din Deva, formată din 7 adolescenți talentați și perseverenți ce și-au început ,,povestea” împreună la finalul anului 2018. A fost înființată de către chitariștii Luca Stan și Robert Rus, împreună cu Rareș Rus la clape, în anul 2017. Pe parcursul a 3 ani de activitate, trupa The Story a concertat la mai multe evenimente organizate la: Deva, Hunedoara, Orăștie, Simeria, Geoagiu etc.

Trupa este formată din solistele vocale Cătălina Cumpănașu și Bianca Hărăguș, acompaniate de către Tudor Achim la tobe, Rareș Rus la clape, Robert Rus și Luca Stan la chitară și Ciprian Popescu la chitară bass.

În iarna anului trecut, adolescenții au luat parte la prima lor înregistrare în studio, un cover al piesei Flori de Mai, în semn de solidaritate pentru toate cadrele medicale care își dau viața pentru noi, în fiecare zi.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Source