DAS Deva continuă lucrările de reparații și întreținere la blocurile sociale

Direcția de Asistență Socială Deva continuă lucrările de întreținere și reparații curente la blocurile de locuințe sociale din zonele Zăvoi, Nicolae Grigorescu, Streiului și Moților.

Intervențiile se efectuează la solicitarea locatarilor și sunt realizate de către angajați ai Biroului Administrarea și Exploatarea Locuințelor din cadrul Serviciului Administrare Fond Locativ.

Principalele lucrări efectuate în ultimele două săptămâni:

Strada Zăvoi – finalizarea lucrărilor de reparații la scările exterioare și la intrarea în cele patru scări ale Blocului nr. 9 (înlocuire gresie deteriorată, refacere copertine aflate deasupra intrării în bloc etc.). Intervenții asemănătoare se află în curs de desfășurare și la celelalte opt blocuri din cartier. În același timp, la trei imobile au fost efectuate reparații la instalațiile sanitare (schimbare robineți, înlocuire coloană principală).

Strada Nicolae Grigorescu –  intervenții de vidanjare și desfundare canalizare, efectuate în colaborare cu reprezentanții S.C. „Apaprod” S.A. (9 astfel de intervenții s-au desfășurat, de la începutul anului, la blocurile sociale din cartierul Grigorescu).

În prezent, toate solicitările locatarilor din blocurile sociale aflate în administrarea Direcției de Asistență Socială Deva se află în lucru, potrivit reprezentanților Biroului Administrarea și Exploatarea Locuințelor.

Direcția de Asistență Socială Deva face apel la locatarii din blocurile sociale să respecte normele de bună conduită, astfel încât să fie creat un mediu plăcut de conviețuire.

Direcția de Asistență Socială Deva

Source