Concerte live în Parcul Municipal ,,Cetate” din Deva – în fiecare duminică, de la ora 17:00

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” vă invită duminică, 9 mai 2021, începând cu ora 17:00, în Parcul Municipal ,,Cetate” din Deva, la o călătorie în timp prin muzica anilor ’60 – ’70, susținută de trupa ,,Old Band”.

Piese care au făcut istorie pot fi ascultate, timp de trei ore, într-un concert live, de către toți localnicii și turiștii care-și vor petrece serile de duminică în zona filigoriei din parcul central al orașului.

Proiectul ,,Old Band” (sau ,,Trupa Veche”) se află anul acesta la cea de-a noua ediție și se desfășoară în perioada 9 mai – 26 septembrie 2021, formația cântând în parc, în fiecare zi de duminică, începând cu ora 17:00.

Actuala componență a trupei este: Ioan Lupea (liderul formației) – chitară și voce; Mihai Bari – orgă și acordeon; Alexandru Bari – tobe și voce; Eugen Birtok – trompetă; Francisc Micola – chitară bass, Plasser Rudolf – chitară solo și Mihai Olariu – solist.

Concertele din parcul de la poalele Cetății readuc în prim-plan melodii care au fascinat o lume întreagă. În plus, spun o poveste – povestea a milioane de oameni care au crescut cu muzica unor mari artiști.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19.

Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva

Source