Am semnat contractul pentru furnizarea autobuzelor electrice!

Am semnat astăzi contractul pentru furnizarea a 26 de autobuze electrice (22 de minibuze + 4 autobuze) și 33 de stații de încărcare electrice (7 stații de încărcare rapidă și 26 de stații de încărcare lentă).

Valoarea totală a contractului este 36.820.000 lei fără TVA ( 43.815.800 lei TVA inclus).

Firma câștigătoare este Anadolu Automobil Rom SRL.

„Modernizarea sistemului de transport public local prin achiziționarea de vehicule ecologice” reprezintă componenta numărul 1 a proiectului de ,,Modernizare a sistemului de transport public local din municipiul Deva”.

Componenta a doua a proiectului este „Modernizarea sistemului de transport public local prin reabilitarea infrastructurii aferente”.

Această componentă urmează să fie implementată prin procedura de achiziție – licitație deschisă pentru un contract de lucrări de tip proiectare și execuție. Termenul de realizare este sfârșitul anului 2023.

Proiectul de modernizare a transportului public local din municipiul nostru se derulează în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Aceste două proiecte vor contribui la creşterea calităţii serviciilor de transport public local în municipiul Deva, precum şi la o calitate mai bună a vieţii locuitorilor prin reducerea emisiilor de CO2.

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva

Source