Admitere la Filiala Deva a ASE Bucureşti – Facultatea de Management: 9-16 iulie 2021

Academia de Studii Economice București organizează sesiune de admitere online pentru studii universitare de licență la forma învățământ la distanță, la Facultatea de Management – Centrul Teritorial Deva (Piața Unirii, nr. 3).

Înscrierile vor avea loc în perioada 9-16 iulie 2021 și se desfășoară online, pe platforma admitere.ase.ro, unde candidații vor încărca dosarul de concurs și vor achita taxa de înscriere, conform modalităților de plată acceptate. Documentele necesare înscrierii pot fi consultate pe site-ul ASE Bucureşti, accesând linkul: https://admitere.ase.ro/licenta-2021/info_admitere_licenta/Dosarul_de_admitere.pdf.

Admiterea se desfășoară pe platforma admitere.ase.ro, prin concurs, pe baza mediei generale de admitere, calculată ca medie ponderată între media de la bacalaureat (70%) și media anilor de studii (30%).

Persoanele care nu au acces la Internet sau nu sunt familiarizate cu mediul online pot solicita suport din partea Centrului Teritorial Deva al ASE București (secretariat) pentru înscriere și încărcarea dosarului de concurs.

Taxa de înscriere pentru studii universitare de licență la forma învățământ la distanță este 145 de lei.

Taxa de școlarizare pentru anul universitar 2021-2022, organizat la forma de învățământ la distanță este 3.500 de lei și poate fi plătită în două rate egale. Prima rată (50% din taxa anuală de școlarizare) se va achita online, în perioada 24-30 iulie 2021.

Numărul de locuri disponibile pentru anul universitar 2021-2022 la Centrul Teritorial Deva al ASE București, Facultatea de Management, forma de învățământ la distanță este 75.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0772.168.483 și 0372.790.592 sau pe adresa de e-mail [email protected] (Centrul Teritorial Deva al ASE București). De asemenea, detalii cu privire la înscrierea și admiterea online pentru studii universitare de licență sunt disponibile pe platforma admitere.ase.ro (link: https://admitere.ase.ro/licenta-2021/index.asp).

Centrul Teritorial Deva al Academiei de Studii Economice din Bucureşti

Source