50 de copii, adolescenţi, vârstnici şi oameni fără adăpost vor TRĂI ALTFEL de Crăciun!

Zeci de copii şi adolescenţi, între 2 şi 17 ani, dar şi persoane vârstnice şi oameni fără adăpost care se află în evidenţa Direcţiei de Asistenţă Socială Deva au primit, miercuri şi joi, pachete cu alimente, dulciuri şi produse de sărbători dăruite de „Asociaţia TA – Trăieşte altfel!”.
Copiii au găsit printre daruri şi rechizite.
Cadourile de Crăciun au fost împărţite în mai multe cartiere din municipiul Deva, de către membri ai asociației, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei de Asistenţă Socială Deva şi ai Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva.
Fiecare om care a primit un cadou are în spate o poveste tristă, dar vizita Moşului a reușit să aducă zâmbetul pe chipul tuturor.
Ajutoarele Moşului au făcut un popas şi la Adăpostul de urgenţă pe timp de noapte. Toţi cei găzduiţi aici au găsit darurile sub bradul de Crăciun, împodobit la intrare.
„Asociaţia TA – Trăieşte altfel!” s-a născut din dorinţa de a dărui și de a aduce un zâmbet pe chipul celor aflaţi în nevoie. Membrii săi se recomandă, simplu: un grup de oameni care dăruiesc cu ajutorul nostru, al tuturor. Un grup de oameni care trăiesc cu credința că şi cei care primesc, şi cei care dăruiesc vor trăi altfel – mai liniştiți, mai mulţumiți şi mai sănătoși.

Direcţia de Asistenţă Socială Deva

Source