Start vot! "Cel mai frumos spaţiu verde din jurul şcolii"

Astăzi, 23 mai 2023, am intrat în penultima etapă a concursului „Cel mai frumos spaţiu verde din jurul şcolii”, cea în care unitățile de învățământ din Municipiul Focșani expun publicului fotografiile cu care s-au înscris în competiție.
Concursul, organizat și desfășurat în colaborare cu Teatrul „Municipal Mr. Gh. Pastia”, Consiliul Local al Tinerilor Focșani Focșani, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, S.C. Salubrizare și Servicii Publice Focșani S.A. și Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, a debutat pe data de 2 mai 2023, adresându-se tuturor școlilor și liceelor/colegiilor naționale din orașul nostru.
Astfel, fiecare echipă, formată din 20 de elevi și 2 profesori coordonatori, a avut sarcina ca până pe 20 mai 2023 să amenajeze și să îngrijească spațiul verde aferent, urmând ca ieri să transmită un e-mail cu 4 poze (2 înainte de începerea amenajării spațiului verde și 2 poze după).
Începând de azi, pozele trimise de cele 13 echipe înscrise în concurs sunt afișate pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focşani şi vor putea fi votate până pe 30 mai 2023.
Numărul de like-uri va conta în proporție de 50%, restul de 50% fiind obținut în baza notelor date de membrii juriului.
Atenție, voturile (like-urile) luate în calcul vor fi cele date pentru postare, nu pentru fiecare fotografie în parte.
Ultima etapă a concursului va avea loc pe data de 31 mai 2023, când membrii juriului vor dezbate și vor stabili clasamentul final, iar rezultatul va fi anunțat a doua zi, în cadrul manifestărilor organizate de Primăria Municipiului Focșani cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.
Premiile concursului sunt următoarele:
-Premiul I – o excursie de 2 zile cu cazare la Alba Iulia, în timpul Festivalului Roman Apulum: Bătălia pentru Dacia (12-13 august 2023), care va avea loc în Cetatea Alba Carolina, cu transport, cazare şi masă asigurate;
-Premiul al II-lea – o excursie de o zi la Mausoleele Mărăşeşti şi Mărăşti, cu transportul şi masa de prânz asigurate;
-Premiul al III-lea – intrare gratuită la o piesă de teatru pusă în scenă de artiștii Teatrului „Municipal Mr. Gh. Pastia” Focșani.
Spor la votat și succes tuturor echipelor!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source