Într-o lume în care aspectul și igiena personală joacă un rol esențial, Spa Shoes a reușit să se impună ca lider în domeniul curățării și întreținerii încălțămintei în România. Fondată de Liviu Berbece, această afacere a transformat un serviciu considerat de mulți nesemnificativ într-o adevărată artă a curățeniei și recondiționării. Cu o abordare inovativă și o atenție deosebită la detalii, Spa Shoes a câștigat rapid încrederea și loialitatea clienților.

De la Idee la Realitate: Povestea Fondatorului Liviu Berbece

O Inspirație Dincolo de Ocean

Ideea pentru Spa Shoes a prins contur în timpul unei vacanțe în Statele Unite, când Liviu Berbece a observat un serviciu de curățare a pantofilor într-un mall. Această experiență, combinată cu dificultatea personală în curățarea încălțămintei sport, a inspirat începutul unei afaceri unice în România. Liviu și-a transformat rapid ideea într-un model de business inovativ, oferind soluții profesionale de curățare și întreținere a încălțămintei și genților.

Un Drum Neobișnuit Spre Succes

Născut în Focșani într-o familie de asistenți medicali, Liviu a urmat Facultatea de Ingineria Mediului la Iași, dar cariera sa a început într-un domeniu complet diferit – vânzările la Philipp Morris. După 10 ani în corporație și diverse roluri în managementul vânzărilor și sponsorizărilor, Liviu a decis să își urmeze pasiunea pentru antreprenoriat, fondând Spa Shoes în 2020. Astăzi, el este mândrul proprietar al unei afaceri de succes, recunoscută pentru calitatea serviciilor sale.

Tehnologii Avansate și Metode Ecologice

Igienizare cu Lumină UV și Ozon

Unul dintre punctele forte ale Spa Shoes este utilizarea tehnologiilor avansate pentru igienizarea încălțămintei. Metoda de igienizare cu lumină UV și ozon, similară celor utilizate în spitale, asigură eliminarea bacteriilor și a mirosurilor neplăcute, oferind o curățenie profundă și sigură.

Curățare Profesională cu Aburi și Soluții Naturale

Procesul de curățare implică utilizarea aburilor pentru îndepărtarea murdăriei de pe tălpi și o mașină cu perii fabricată intern pentru curățarea mecanică. De asemenea, interiorul și exteriorul încălțămintei sunt curățate manual cu soluții naturale, prietenoase cu mediul, asigurând o îngrijire atentă și detaliată a fiecărei perechi de pantofi.

Recondiționare și Cizmărie

Pe lângă curățare, Spa Shoes oferă servicii de recondiționare și cizmărie, prelungind viața încălțămintei și restabilind aspectul original al acesteia. Fiecare pereche de pantofi trece printr-un proces riguros de verificare și hidratare, asigurându-se că materialele rămân flexibile și rezistente.

Extinderea Rețelei și Succesul Francizei

Francize de Succes în Întreaga Țară

De la deschiderea primei locații în București, Spa Shoes s-a extins rapid prin intermediul unui model de franciză. În prezent, compania are francize în Capitală, în Dorobanți, Moșilor, Delea Veche, Popești Leordeni, lockere în Afi și Băneasa; Ploiești, Buzău, Focșani, Iasi, Constanța, Craiova, Târgu Mureș, Bistrița, Timișoara și Cluj. Fiecare franciză beneficiază de suport complet din partea echipei centrale, inclusiv formare, suport tehnic și consultanță în managementul afacerii.

Avantajele Unui Model de Franciză

Succesul modelului de franciză Spa Shoes se datorează în mare parte simplității operaționale și investiției scăzute necesare pentru deschiderea unei locații. Cu metode și proceduri standardizate, partenerii francizați pot oferi servicii de înaltă calitate fără a necesita investiții semnificative în amenajarea locației. De asemenea, aceștia beneficiază de condiții comerciale avantajoase negociate cu principalii furnizori.

Parteneriate Strategice și Proiecte Inovative

Contracte Naționale și Colaborări Notabile

Spa Shoes se mândrește cu parteneriate strategice care contribuie la creșterea și succesul afacerii. Un exemplu notabil este contractul național pentru curățarea încălțămintei angajaților McDonald’s, care asigură un volum constant de clienți. De asemenea, compania colaborează cu diverse asociații de alergători, oferind servicii specializate pentru acest segment de clienți.

Proiectul Humanic: Lockere de Tip Curier

Într-un efort de a inova și mai mult, Spa Shoes implementează un proiect cu magazinele Humanic, unde au amplasat lockere de tip curier. Clienții pot lăsa încălțămintea în aceste lockere și o pot recupera curățată, beneficiind de comoditatea unui serviciu rapid și eficient.

O Afacere Cu Impact și O Viziune Pentru Viitor

Angajament Față de Calitate și Mediu

Calitatea și atenția la detalii sunt pilonii de bază ai filozofiei Spa Shoes. Folosind soluții naturale și tehnologii avansate, compania se asigură că fiecare pereche de încălțăminte este curățată la cele mai înalte standarde, menținând în același timp un impact minim asupra mediului.

Suport și Asistență Continuă

Francizații Spa Shoes beneficiază de suport continuu pentru a-și dezvolta afacerea. Echipa centrală oferă asistență în marketing, promovare și management, asigurându-se că fiecare locație atinge potențialul maxim de succes. Această abordare holistică și suportul continuu sunt elemente cheie în creșterea rețelei Spa Shoes și menținerea standardelor înalte de calitate.

Un Lider Recunoscut în Industria Curățării Încălțămintei

Spa Shoes a reușit să se impună ca lider pe piața românească a curățării și întreținerii încălțămintei printr-o combinație de inovație, calitate și servicii excelente. De la igienizarea cu lumină UV și ozon la recondiționarea detaliată, compania oferă soluții complete pentru menținerea încălțămintei în condiții optime. Cu o rețea extinsă de francize și parteneriate strategice, Spa Shoes continuă să crească și să inoveze, rămânând un nume de referință în industrie.

Implicare și Inovație Continuă

Liviu Berbece și echipa sa rămân dedicați misiunii de a oferi cele mai bune servicii de curățare și întreținere a încălțămintei. Cu o viziune clară pentru viitor și un angajament ferm față de calitate, Spa Shoes este pregătită să își extindă influența și să stabilească noi standarde în industrie. Indiferent de provocările întâmpinate, compania demonstrează că prin inovație și dedicare, orice afacere poate atinge succesul și poate oferi valoare reală clienților săi.

Spa Shoes nu este doar o afacere de curățare a încălțămintei; este o poveste de succes despre viziune, inovație și angajament față de excelență. Într-o lume în continuă schimbare, Spa Shoes rămâne un far de stabilitate și calitate, oferind servicii care depășesc așteptările și transformând fiecare pereche de încălțăminte într-o operă de artă recondiționată.