⚠️⚠️? ??‍??

?Oare dacă viața ori bunurile dumneavoastră ar fi în pericol, i-ați opri❓

ℹ Având în vedere amploarea fenomenului, cu foarte multe incendii de vegetație uscată, solicităm tuturor persoanelor responsabile, care observă alți oameni că dau foc vegetație uscate, să anunțe de îndată acest lucru autorităților locale, astfel încât cei vinovați să fie trași la răspundere.

‼️ Oare dacă viața ori bunurile dumneavoastră ar fi puse în pericol, ați fi de acord cu așa ceva?
❓️Ați tolera acțiunile iresponsabile ale semenilor dacă agoniseala de o viață v-ar fi distrusă ori, și mai grav, dacă persoanele dragi ar putea să devină victime ale acestora?
❗Suntem convinși că nu !

?‍?? #Împreună putem să spunem #STOP incendiilor de vegetație uscată și să le transmitem celor care fac aceste lucruri că vor fi aspru sancționați.
??? ❗️Reamintim tuturor cetățenilor că incendierea vegetației uscate este INTERZISĂ !

De ce⁉️

❗️Pentru că poate pune în pericol viața oamenilor, poate distruge habitatul unor animale, poate afecta gospodăriile, locuințele, rețelele de electricitate, pădurile sau culturile agricole.

?? Vântul contribuie la propagarea flăcărilor, iar dacă incendiile se manifestă aproape de locuințe, pericolul este și mai mare.

❗Protejați-vă viața și proprietatea și nu uitați că prin incendierea vegetației uscate și a gunoaielor, le puteți pune în pericol.

#Svsu Iernut#
#pompieri #incendii

Source