Primăvară cu flori și mărțisoare pentru doamnele din Comarnic

Primăvara, cu zilele ei frumos mirositoare și natura renăscută, poartă cu sine momente întregi dedicate celei mai iubite ființe: mama.

La Comarnic, atât ziua de 1 Martie, prima zi a primăverii calendaristice – dedicată în tradiția românească Mărțișorului – cât și 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, au fost dedicate de autoritățile locale doamnelor și domnișoarelor din oraș. Primarul localității, Sorin Popa, le-a oferit acestora mărțișoare și flori de primăvară, în semn de prețuire și respect pentru cele ce ne ghidează viața și ne ocrotesc zi de zi, cu altruism și dăruire: mamele și femeile din viața noastră.

De asemenea, copiii și tinerii din Comarnic au pregătit momente deosebite pentru mamele lor, în cadrul unui eveniment cultural ce a avut loc pe 7 Martie.

Spectacolul “Pentru tine, dragă mamă!”, organizat în fiecare an la Casa de Cultură din Comarnic, cu ocazia Zilei Mamei, a reunit pe scena de spectacol, zeci de copii și tineri talentați din Comarnic! Cu toții și-au dedicat momentele artistice: cântece, poezii sau dansuri, celei mai iubite ființe din viața lor: mama!  Micii artiști au fost recompensați cu diplome, iar mămicile sau bunicile lor: cu o floare – vestitor veritabil al primăverii!

Acțiunea este una cu tradiție, organizată anual de Primăria Comarnic în parteneriat cu Asociațiile Culturale și școlile din localitate!

 

Le urăm tuturor doamnelor și domnișoarelor un călduros „La mulți ani!” și o primăvara minunată!

 

Alina Bunghez

The post Primăvară cu flori și mărțisoare pentru doamnele din Comarnic appeared first on Primaria Comarnic – Judetul Prahova.

Source