Primarul Municipiului Focșani a făcut cea de-a doua doză de vaccin împotriva COVID-19

Primarul Cristi Valentin Misăilă a făcut miercuri, 5 mai 2021, cea de-a doua doză de vaccin împotriva COVID-19, la Centrul de Vaccinare de la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret” Focșani.
După vaccinare, Primarul Misăilă i-a îndemnat, în mod public, pe focșăneni să meargă cu încredere să se vaccineze pentru că „doar așa putem scăpa de măsurile de limitare, de mască, dar și de alte restricții”
„Sper ca și conducătorii altor instituții publice, mă refer aici la Instituția Prefectului și la Direcția de Sănătate Publică, să se implice și mai mult în ceea ce înseamnă promovarea acestei campanii de vaccinare. Pe de altă parte, sper să găsim, împreună cu ceilalți colegi primari din județ, o posibilitate să informăm cetățenii și să-i rugăm să se prezinte la centrele de vaccinare, mai ales că acum a apărut și varianta de a se vaccina la medicul de familie”, a mai spus Primarul Misăilă.
Totodată, Primăria Municipiului Focșani, prin Direcția de Asistență Socială (DAS) Focșani, pune la dispoziția cetățenilor următoarele numere de contact în vederea programării la centrele de vaccinare din oraș:
• Centrul de vaccinare organizat la Dispensarul Sud din Str. Revoluției nr. 12 – telefon 0747.140.846
• Centrul de vaccinare organizat la Sala de sport din incinta Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret Focșani”, Str. Timotei Cipariu nr.5 – telefon 0748.094.189
Facem precizarea că persoanele interesate în vederea progrămării pot apela aceste două numere de telefon de luni până duminică, între orele 08.00 – 20.00, conform programului de lucru pentru cele două centre de vaccinare.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source