100 de proiecte implementate în comuna Șelimbăr au fost prezentate de primarul Marius Grecu, vineri, într-o conferință de presă organizată la sediul PNL din Sibiu, cu ocazia lansării candidaturii sale.

„Sub sloganul «Continuăm împreună» îmi propun să merg mai departe pe drumul dezvoltării pentru un Șelimbăr mai bun, pentru fiecare membru al comunității. Împreună, am construit o comunitate mai puternică, mai unită și mai prosperă. Împreună continuăm. Investițiile realizate până acum vă asigur că nu sunt puține”, a arătat Marius Grecu, enumerând aproape 100 de proiecte implementate în ultimul mandat, de la infrastructură de mobilitate, la Educație, iluminat public, extinderi de rețele de gaze naturale, protecția mediului sau digitalizare”, a spus Marius Grecu.

El a vorbit și despre investițiile din domeniul Educației.

„La începutul anului școlar toți copiii primesc un ghiozdan cu rechizite, pe lângă manuale școlare. Le-am promis șelimbărenilor că își vor duce copii la școală doar de dimineață. Când am venit la primărie, aveam doar o grădiniță cu 120 de locuri. În primul mandat am extins capacitatea acesteia, apoi am construit alte două grădinițe, astfel încât avem acum o rețea cu aproximativ 500 de locuri. La școală erau 330 de copii, acum sunt peste 650. Am creat și vom mai crea locuri, avem și o creșă pe lista Companiei Naționale de Investiții, iar mai departe vom construi școli, să dea Dumnezeu să construim și licee”, mai spus Marius Grecu.