13.09.2023

Primăria Municipiului Timișoara invită toți iubitorii de animale la Târgul de adoptie „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”, în cadrul campaniei de promovare a adopțiilor din adăpostul public pentru câini.

În colaborare cu societatea care are în concesiune serviciul de gestiune a populației canine fără stăpân și asociația de protecție a animalelor „Animal Care Team”, anunțăm organizarea unui nou Târg de adopții. Evenimentul va avea loc în Parcul Alpinet (lângă terasa Flora), între orele 10:00 – 14:00, în zilele de 16 și 23 septembrie 2023.

Vor fi pregătiți pentru adopție 10 câini, care au fost deparazitați, vaccinați, sterilizați și microcipați, pentru a ne asigura că fiecare patruped este pregătit pentru a intra într-o familie iubitoare.

Adopții pot fi făcute în fiecare zi la adăpostul Danyflor. Informații detaliate despre animalele disponibile și procedura de adopție pot fi găsite pe site-ul oficial: www.danyflor.ro  sau pe pagina de Facebook a adăpostului. Echipa de voluntari de la Danyflor derulează în fiecare sâmbătă programe de socializare a patrupedelor aflate în așteptarea unui stăpân pentru a le facilita integrarea în noul cămin.

În calitate de cetățeni responsabili, vă invităm să vă alăturați Primăriei Timișoara în acțiunile de promovare a creșterii responsabile a animalelor de companie, a controlului populației canine fără stăpân şi adopţiei câinilor din adăpostul public.

Vă reamintim că, pentru a preveni abandonul animalelor rezultate ca urmare a înmulțirii necontrolate, Primăria Municipiului Timișoara a pus la dispoziție un program de sterilizare gratuită, care va asigura contravaloarea pentru aproximativ 2500 de câini. Campania vine în sprijinul persoanelor cu venituri reduse, sub salariul mediu brut, cu domiciliul sau reședința în Timișoara. Înscrieri în program se pot face zilnic, prin e-mail la adresa:  [email protected] , sau prin telefon la 0256/969 interior 198 și interior 102,  fără a mai aștepta direcționarea prin centrală. Apelul va fi preluat de persoanele responsabile.

Serviciul Comunicare

The post Primăria Timișoara se implică activ în promovarea adopțiilor din adăpostul public pentru câini first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source