28.11.2023

PORR Construct a efectuat, în prezența echipelor Primăriei Municipiului Timișoara și Societății de Transport Public, primele probe de circulație pentru noua infrastructură de tramvai de pe Bulevardul Cetății, lucrare care se află încă în perioada de execuție.

De la un capăt la altul al bulevardului, nu au fost identificate probleme privind liniile cale și liniile aeriene, însă au fost constatate deficiențe care privesc gabaritul tramvaielor și stâlpii de alimentare. Concret, la virajul spre dreapta de pe Calea Torontalului pe Bulevardul Cetății, tramvaiul pentru teste  a atins unul dintre stâlpii mediani.

„Până săptămâna viitoare, constructorul ne va prezenta situația clară de pe șantier și soluția pentru toate problemele găsite. Firma contractată are responsabilitatea de a testa infrastructura și de a remedia, pe propria cheltuială, deficiențele identificate pe parcursul lucrărilor”, transmite viceprimarul Ruben Lațcău.

Primăria Municipiului Timișoara a solicitat încă de luni seara, când a avut loc primul test, o analiză completă a situației.

Serviciul Comunicare

The post Primăria solicită constructorului remedierea deficiențelor de pe Bulevardul Cetății first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source